
2
A keleti konyha ízei 1.
főzőtanfolyam
17.30-19.30
főzőtanfolyam
17.30-19.30
1. alkalom március 20.: Sushi variációk
2. alkalom április 10.: Illatos csirke pirított tésztával
3. alkalom május 8.: Tom Yum leves, Mangós rizs
Tanfolyamvezető: Tikos András (séf)
Minden alapanyagot és eszközt biztosítunk.
Max. létszám: 10 fő
Jegyek elővételben kaphatók a programot megelőző hét péntekéig korlátozott számban.
Az esemény kültéri, eső vagy rossz idő esetén a badacsonytomaji művelődési házban kerül megrendezésre.
Királyok forrásai – A Svábhegy rejtett vizei
PÉLDAKÉPEK EVOLÚCIÓJA - BABY BOOMEREKTŐL AZ ALFÁKIG DÍJÁTADÓ
tétel a kosárban
összesen:
Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!